F Ferhat ÇAKIR Yeni Üye 19 Eyl 2022 #1 Sürekli temelde pilye donatısı kullanılmasını istemiyorum. Konu hakkında bilgisi olan var mı?
saridurmus Kıdemli Üye 19 Eyl 2022 #2 Sürekli temel ayarlarına girdiğinizde pilyesiz seçeneği işaretleme butonu var. Tercihinizi buradan yapabilirsiniz.
Sürekli temel ayarlarına girdiğinizde pilyesiz seçeneği işaretleme butonu var. Tercihinizi buradan yapabilirsiniz.
F Ferhat ÇAKIR Yeni Üye 19 Eyl 2022 #3 saridurmus' Alıntı: Sürekli temel ayarlarına girdiğinizde pilyesiz seçeneği işaretleme butonu var. Tercihinizi buradan yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Denedim ama yinede çıkıyor.
saridurmus' Alıntı: Sürekli temel ayarlarına girdiğinizde pilyesiz seçeneği işaretleme butonu var. Tercihinizi buradan yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Denedim ama yinede çıkıyor.
saridurmus Kıdemli Üye 19 Eyl 2022 #4 Seçimin geçerli olması için hangi temel kirişlerinde istiyorsanız onları seçip daha sonra işlemi uygulayın.
Seçimin geçerli olması için hangi temel kirişlerinde istiyorsanız onları seçip daha sonra işlemi uygulayın.