O onuralbayrak Yeni Üye 17 Ara 2016 #1 eski bir projede revizyon yapmam gerekiyor. yeni versiyonlarda açtım ama uygulama kapatılıyor diyor sürekli bunun için ne yapmalıyım.
eski bir projede revizyon yapmam gerekiyor. yeni versiyonlarda açtım ama uygulama kapatılıyor diyor sürekli bunun için ne yapmalıyım.
Hakan Şahin Administrator 19 Ara 2016 #2 onuralbayrak":1wfy7o8a' Alıntı: eski bir projede revizyon yapmam gerekiyor. yeni versiyonlarda açtım ama uygulama kapatılıyor diyor sürekli bunun için ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla ... Proje eklerseniz bakabiliriz.
onuralbayrak":1wfy7o8a' Alıntı: eski bir projede revizyon yapmam gerekiyor. yeni versiyonlarda açtım ama uygulama kapatılıyor diyor sürekli bunun için ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla ... Proje eklerseniz bakabiliriz.
Levent Özpak Administrator 23 Ara 2016 #4 Merhaba, Eklediğiniz proje dosyası bozulmuş görünüyor. İlgili versiyonda da açılamıyor. İyi çalışmalar
Merhaba, Eklediğiniz proje dosyası bozulmuş görünüyor. İlgili versiyonda da açılamıyor. İyi çalışmalar