Güncel Fiyatlar ile Online Satın Almak için Tıklayınız

Programın bir hafta içerisinde 20 bin tl zam yemesi

hasanbazna

Yeni Üye
PROGRAMI ALMAYA KALKTIK, 20 BİN TL ZAM YEDİ. FİYATLARIN TEKRARDAN 95 BİN TL SEVİYELERİNE ÇEKİLMESİNİ İSTİYORUM.
ALAYIM SONRA ZAM YAPARSINIZ
 
Bu zamları anlamak mümkün değil. hangi konuda eski fiyat kurtarmadı da zam yapılma gereksinimi duyuldu? yeni versiyon çıktığı zamandan bu yana hangi maaşa zam yapıldı da programa bu yansıtıldı? maaliyetiniz içerisinde bulunan hangi kaleme zam geldi de bu programa yansıdı? Yaşadığımız ülke içerisinde anlaması zor yapay bir enflasyon var.
 
olabilir mi böyle bir şey geçen hafta kart limitim yetersiz diye alamadım bu hafta 20 bin tl zam ile karşı karşıyayım inanılır gibi değil insanlar nasıl yeni ofis açacaklar.115 bin tl sadece betonarme fiyatı ne oldu bu 2 haftada açıklama bekliyorum yetkililerden.Bu konuda üzüldüm gerçekten yapılan çok kötü bir şey...
 
Siz sitemizde haklısınız @hasanbazna , @Rıdvan TURAN

ancak bir hafta içerisinde değişmedi satış fiyatları. 6 Ay önce belirlenen yeni satış ve upgrade fiyatları, yıllık %40 enflasyon dikkate alınarak %20 artış olacak şeklinde güncellendi. Kaldı ki hem geçmiş 6 aylık enflasyon hem de gelecek 6 ay enflasyonu yapılan %20 artışın üzerinde olacaktır. Eğer gerçekleşen ve gerçekleşmesi beklenen enflasyon çok daha yüksek oranlara çıkarsa doğal olarak satış fiyatları gelecek dönemlerde, 6 ayda bir değil daha kısa periyotlarda da belirlenebilir.

Sizin pozisyonunuzda olup, program alma aşamasındayken yapılan güncellemeden etkilenen başka kullanıcılar da olabileceğini düşünerek,
3 eylül-8 eylül tarihleri arasında geçerli olacak %20 indirimli (önceki fiyattan) promosyon uygulayacağız. 2 eylül itibariyle satın alan kullanıcılara da %20 iade edeceğiz.

 
Sayın mehmeta,
2 Eylül 2024 itibariyle idecad ürünlerine %20 fiyat artışı yapıldı. Bunun üzerine kullanıcımız program satın alma aşamasındayken bir önceki fiyattan satın alamadığını yazdı. Kullanıcımızın bu sitemini haklı gördük. Bu nedenle 2 eylül 2024 öncesi(eski) fiyattan yeni lisans satın alma ve yükseltme işlemini 8 Eylül 2024'e kadar uzattık.
Bir kullanıcımıza eski fiyattan satın alma olanağı verirken, bu olanaktan yararlanmak isteyebilecek ancak bize ulaşmayan/bildirmeyen başka kullanıcılarımızın olabileceğini de düşünerek, eski fiyattan satın alma hakkını forum aracıyla duyurduk. Siz bu duyuru üzerine yorum yaptınız.
Sizin yorumunuz üzerine
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
başlığını değiştirip,
“2 eylül öncesi fiyatlardan yararlanmak için lütfen tıklayınız” yaptık.
Yukarıda süreci açıkladığım üzerine, "etik değil" olarak yorumladığınız durum bizim bakışımızla tam da etik bir davranış olmuştur. Elbette takdiri siz forum kullanıcılarımıza bırakıyoruz.
 
Geri
Üst