civilman:3vbb2t9w' Alıntı:EKTEK RESİMDE GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE PROGRAM AÇMAYA CALISITKEN BU HATAYI VERİYOR. WİNDPWS 10 64 BİT KULLANMAKTAYIM
gimni1907":2maoi048' Alıntı:Daha önceden İdecad Statik kullanırken hiçbir sıkıntı yaşamazken format atıp tekrar kurduktan sonra idecad bir türlü düzgün çalışmadı. Gerek anahtarla gerekse de demo versiyonu aynı hataları verdi . idecad 8 demo denedim yine aynı hata oldu. İdecad sadece ''Belgeler'' klasörüne kaydetmeme izin veriyor ve sadece o klasörden dosya açıyor . Misal masa üstündeki bir ***.ide7 dosyasını açamıyorum. Açmaya çalıştığımda dosya bulunamadı hatası alıyorum.
İdecad ile yeni bir projeye başladığımda da aynı şekilde ''Belgeler'' klasörü dışında bir yere kaydetmek istediğimde ise rotanın bir kısmı veya tamamı hatalı gibi hatalar verip kaydetmiyor. Belgeler klasörüne kaydediyor ama
HakanŞahin":188ganld' Alıntı:gimni1907":188ganld' Alıntı:Daha önceden İdecad Statik kullanırken hiçbir sıkıntı yaşamazken format atıp tekrar kurduktan sonra idecad bir türlü düzgün çalışmadı. Gerek anahtarla gerekse de demo versiyonu aynı hataları verdi . idecad 8 demo denedim yine aynı hata oldu. İdecad sadece ''Belgeler'' klasörüne kaydetmeme izin veriyor ve sadece o klasörden dosya açıyor . Misal masa üstündeki bir ***.ide7 dosyasını açamıyorum. Açmaya çalıştığımda dosya bulunamadı hatası alıyorum.
İdecad ile yeni bir projeye başladığımda da aynı şekilde ''Belgeler'' klasörü dışında bir yere kaydetmek istediğimde ise rotanın bir kısmı veya tamamı hatalı gibi hatalar verip kaydetmiyor. Belgeler klasörüne kaydediyor ama
Yönetici hakları olan bir hesap kullanıyormuşsunuz gibi görünüyor. Yönetici hakları olan bir hesapta sorun var mı, deneyin. Gün içinde Bursa ofisimizi ararsanız, uzaktan erişimle bilgisayarınıza bağlanarak soruna birlikte bakabiliriz.
0224 2206717
Lisans numarasını verdiğiniz kilit 5 versiyonuna aittir. 10 versiyonunu çalıştıramazsınız. 10 versiyonunu çalıştırmak için upgrade(ürün yükseltme) yapmanız gerekir. Konu hakkında gün içinde bilgilendireceksiniz.4500-USB-1800
STA-PRO-IDS
HANGİ VERSİYONDUR.