Güncel Fiyatlar ile Online Satın Almak için Tıklayınız

projemde döşeme donatısı yetersiz ve kiriş döşeme kenarı çakışması hatası alıyorum

nadideeeeee

Yeni Üye
kiriş hareketli yüklerini 0.2 , sahanlık merdiven yüklerini 0.35 balkonları 0.5 radye döşemesi 0.5 aldım. uygunmudur yada riskli durum varmıdır farklı hata almıyorum.
 

Ekli dosyalar

Bana özelden sorduklarını karşılık size bir hafta önce o gün özelden yazdıklarımı okudunuz mu? Yoksa laf olsun diye sordunuz da ben boş yere mi vakit ayırıp cevapladım?
Kusura bakmayın hocam hızlı iletişim için birkaç farklı yerden sormaya çalışmıştım. cevaplarınıza anında ulaşamıyorum şahsi pc problemimden dolayı. Estagfurullah asla böyle bir şey söz konusu dahi değil. ayrıyeten ben bir çıkar yolu bulmaya çalışıyorum sorunuma ve elimde birtek bu platform var eleştirel gözle bakılan her açıdan değerlendirmek öğrenmek için tekrar tekrar farklı hocalara da formlara da sormamda sakınca varmıdır bilmiyorum. sizin bütün açıklamalarınızı kendi notlarıma ekledim ve üzerinde de söylediklerinizi çalıştım yapabildiğimce. burdaki her hocam benim için ayrı kıymetli her cümleniz her kelimeniz benim için önemli. yazdıklarınızdan da anlayamadığım noktalar var genel problemlerin herkeste aynı konular olduğu iletildi. inşallah özel ders vs alma fırsatımız olur çizim ve tasarım konusunda tecrübelerinize istinaden. platformdan isteklerimiz arasında. bu denli sert yaklaşmanızı da anlamadım. burda belki 20 belki 30 sene önceki hallerinizde suda boğulmamak için çabalıyoruz ve siz bu şekilde sert yaklaştıkça sizin şuanki konumunuza birikiminize , biz yaklaşamıyoruz malesef. yapabilecekken bile birçok şeyi yapamıyoruz belki.
 
bu şekilde sert yaklaştıkça sizin şuanki konumunuza birikiminize , biz yaklaşamıyoruz malesef. yapabilecekken bile birçok şeyi yapamıyoruz belki.
"sert bir yaklaşım" derken tam da anlayamadım.
"Bana özelden sorduklarını karşılık size bir hafta önce o gün özelden yazdıklarımı okudunuz mu? Yoksa laf olsun diye sordunuz da ben boş yere mi vakit ayırıp cevapladım? cümlesinde sadece sitem var.

Sert olacak cümleleri kurduğumu düşünmüyorum. Tam tersine üzüntümü dile getirdim. Özelden yazınca sistemin size mail olarak da mesaj geliyor olması lazım. Yada forumu her açtığınızda özel veya genel size cevap geldiğini görüyor olmalısınız

Maksadım sizi kırmak değil ama bizim de kırılabilme ihtimalimizin olduğunu hatırlatmak isteriz. Emek sarf ediyoruz, zaman harcıyoruz, işimizin gücümüzün arasında yardımcı olabilme adınacevap vermeye çalışıyoruz ve olabildiğince bilgimizi aktarmaya çalışıyoruz. Fakat karşılık olarak değersizleştirildiğiniz duygusuna kapılırsanız siz de üzülmez misiniz?
Kusura bakmayın hocam hızlı iletişim için birkaç farklı yerden sormaya çalışmıştım. cevaplarınıza anında ulaşamıyorum şahsi pc problemimden dolayı.

ben olsaydım birinden bir talepte bulunmuşsam saat başı bir şey yazmış mı diye bakardım. Bilgisayar bir tarafa cep telefonundan yine bakardım.

Ben, biz her zaman hazırız. Sevgilerimi sunarım.
Not: Hala okuyup okumadığınızı bilmiyorum.

NYILMAZ
 
Son düzenleme:
Geri
Üst