unver":8u8qansl' Alıntı:Proje eklenmemiş.
selamitas":tweyl85i' Alıntı:unver":tweyl85i' Alıntı:Proje eklenmemiş.
yüklemeye çalısıyorum ama en az iki anket secenegi secmelisinız diyor bir turlu yukleyemedım.
Cok tesekkur ederim ilginizden dolayida benim birkactae daha sorum olacak saplama kiris bu projede sikinti yaparmi birde kiris ve doseme yuklerini nasil almaliydim vede yukleri boyle fazladan alip donati pursantajini artirmamizla yapimiz suneklikten uzaklasirmiNYILMAZ":1s7t2rcr' Alıntı:Projenin güvensiz tarafta kalma şansı yok. Aksine bir çok şey abartılmış.
Kolon kesitleri bence büyük.
Beton kalitesi yüksek.
Kiriş kesitleri yeterli,,
Kiriş yükleri abartılı fazla,
döşeme kalınlıkları yeterli
Hareketli yük azaltma katsayısı uygulanmamış,
Çerçeve süreklilikleri iyi,
Akslar düzgün,
Daha ne olsun
Biraz her şey israf boyutuna gitmiş. Demir fazla çıkar, beton fazla ve kaliteden dolayı maliyet fazla olur.
Sadece p1 perdesi anlamsız bir yerde duruyor. Kendisine düşey doğrultuda hiç bir kiriş bağlanmamış ve kendisine bağlanan kirişler saplama olmuş.Ve k51 kirişi kirişten konsol olmuş.
NYILMAZ":1mwfr119' Alıntı:Projenin güvensiz tarafta kalma şansı yok. Aksine bir çok şey abartılmış.
Kolon kesitleri bence büyük.
Beton kalitesi yüksek.
Kiriş kesitleri yeterli,,
Kiriş yükleri abartılı fazla,
döşeme kalınlıkları yeterli
Hareketli yük azaltma katsayısı uygulanmamış,
Çerçeve süreklilikleri iyi,
Akslar düzgün,
Daha ne olsun
Biraz her şey israf boyutuna gitmiş. Demir fazla çıkar, beton fazla ve kaliteden dolayı maliyet fazla olur.
Sadece p1 perdesi anlamsız bir yerde duruyor. Kendisine düşey doğrultuda hiç bir kiriş bağlanmamış ve kendisine bağlanan kirişler saplama olmuş.Ve k51 kirişi kirişten konsol olmuş.