Son kullanıcı ve upgrade fiyat listeleri 15 Haziran 2025 tarihine kadar geçerlidir. Bu tarihten sonra yeni fiyatlar geçerli olacaktır.
V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Projemde ki hataları kontrol edebilir misiniz ? Çözemiyorum önerilerinize talibim.

Daha önce bu kadar büyük bir bir proje almamıştım ilk oluyor.
Normal Katta 5 daire Dubleks e çıkınca 7 daire oluyor. Çok fazla saplama kiriş atmak zorunda kalıyorum. Mimari projede çok değişiklikte yapamıyoruz.
Havalandırma bacaları , düşük döşemeler , merdivenler derken özellikle son tabliye paramparça oluyor.
Vel hasılı kelam analiz sonrası çıkan hataları da bir türlü düzeltemedim.
Önerilerinizi bekliyorum , yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Ekli dosyalar

Tavsiyem plak kiriş olarak çözmeniz ama illa kaset isteniyorsa sistemi perdeler ile çözün tabi bunu yaparken de olabildiğince simetrik yerleştirin ki rijitlik eşit dağılsın. örnek olması için aşağıda kabaca yerleştirdim. Şuan kaset adı altında yapılan döşeme sistemi bir soru işareti bana göre olabildiğince kaçınmak lazım diye düşünüyorum. Bunların haricinde saplama kirişlerinizi azaltmaya çalışın. Duvar içinde kalan kirişleri normal 25/50 kirişte yapabilirsiniz.
iyi çalışmalar...

Ekli dosyalar

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    159.7 KB · Görüntüleme: 22
Sayim2828 sayın meslektaşım öğrenmek için soruyorum. Proje de çok fazla perde kesme kuvvetleri ile alakalı problem vardı. Onları nasıl çözdünüz inceledim ama bulamadım. Forumda yazan seçenekleri de kullandım çözememiştim. Siz nasıl çözdünüz. Başka bir projem de de aynı problem mevcut...

Geri