önerilerim;projemdeki hataya bakabilir misiniz metraj azaltmak için neler yapmalıyım
Kotlarını yanlış girmişsiniz o perdelerin, bir kontrol ederseniz iyi olur
Gaziantep için bende proje çiziyorum farklı şeyler istiyorlar bu proje üzerinde biraz daha çalışıp atarsanız tekrar inceleyelimDepremden sonra su basman perdeleri yapilmasi gerek dediler cevre şehircilikten bu proje gaziantepde yapilacak
Bu proje de sanirim bir kaç seyi karıştırdım duzenleyip tekrardan atabilirim tesekkurlerGaziantep için bende proje çiziyorum farklı şeyler istiyorlar bu proje üzerinde biraz daha çalışıp atarsanız tekrar inceleyelim
Kolay gelsin efendimBu proje de sanirim bir kaç seyi karıştırdım duzenleyip tekrardan atabilirim tesekkurler
Projenizin temel haricinde çözümü yapılmıştır. Temeli sürekli veya radye seçebilirsiniz.projemdeki hataya bakabilir misiniz metraj azaltmak için neler yapmalıyım.
projemdeki hataya bakabilir misiniz metraj azaltmak için neler yapmalıyım
Proje temel kirişleri ve merdiven dahil çözülmüştür. CD dosyada temel b.arme donatıları tabloda gözükmemekte ,bir de kolon - kiriş birl. hatası vardırprojemdeki hataya bakabilir misiniz metraj azaltmak için neler yapmalıyım