M mkrts88 Tanınmış Üye 30 Nis 2023 #1 Uzun zamandır böyle düzgün bir proje görmemiştim. inceleme fırsatınız var mı? Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Uzun zamandır böyle düzgün bir proje görmemiştim. inceleme fırsatınız var mı? Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Rıdvan TURAN Kıdemli Üye 30 Nis 2023 #2 mkrts88' Alıntı: Uzun zamandır böyle düzgün bir proje görmemiştim. inceleme fırsatınız var mı? Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... lütfen bu şekilde yükleyiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
mkrts88' Alıntı: Uzun zamandır böyle düzgün bir proje görmemiştim. inceleme fırsatınız var mı? Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... lütfen bu şekilde yükleyiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
M mkrts88 Tanınmış Üye 30 Nis 2023 #3 Rıdvan TURAN' Alıntı: lütfen bu şekilde yükleyiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... .cde formatında da ekledim aynı linkte
Rıdvan TURAN' Alıntı: lütfen bu şekilde yükleyiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... .cde formatında da ekledim aynı linkte
Rıdvan TURAN Kıdemli Üye 30 Nis 2023 #4 mkrts88' Alıntı: .cde formatında da ekledim aynı linkte Genişletmek için tıkla ... indirdiğim projede çoğu katta elemanlar eksik.
mkrts88' Alıntı: .cde formatında da ekledim aynı linkte Genişletmek için tıkla ... indirdiğim projede çoğu katta elemanlar eksik.
M mkrts88 Tanınmış Üye 5 May 2023 #5 Rıdvan TURAN' Alıntı: indirdiğim projede çoğu katta elemanlar eksik. Genişletmek için tıkla ... elemanlar eksik değil sanırım katmanlardan kapalı
Rıdvan TURAN' Alıntı: indirdiğim projede çoğu katta elemanlar eksik. Genişletmek için tıkla ... elemanlar eksik değil sanırım katmanlardan kapalı