V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

PROJESİ 98 YÖNETMELİĞİ OLAN MEVCUT YAPIDA BULUNAN GRUP PERDENİN DONATI YERLEŞİMİ SORUNU

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan KRM1973
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
EKRAN GÖRÜNÜTÜSÜNÜ ATTIĞIM PROJEDEKİ DONATIYI İDEDE BU ŞEKİLDE MODELLEYEBİLDİM, ANCAK PROJEDE BAŞLIK GÖRÜNMEMEKTE İDEYE İSE BAŞLIK EKLEMEDEN DONATI YERLEŞTİREMİYORUM BU ŞEKİLDE DE FAZLADAN BAŞLIK ETRİYESİ OLUYOR AYRICA BAŞLIK KISMINA 3Fİ14 YAZSAMDA 4Fİ14 OLARAK GÖRÜNÜYOR MEVCUDU GERÇEĞİNE EN YAKIN NASIL AKTARABİLİRİM ? iLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
1784814702738.png1784814724611.png

Ekli dosyalar

• 1784814530726.png
    1784814530726.png
    72.7 KB · Görüntüleme: 8
EKRAN GÖRÜNÜTÜSÜNÜ ATTIĞIM PROJEDEKİ DONATIYI İDEDE BU ŞEKİLDE MODELLEYEBİLDİM, ANCAK PROJEDE BAŞLIK GÖRÜNMEMEKTE İDEYE İSE BAŞLIK EKLEMEDEN DONATI YERLEŞTİREMİYORUM BU ŞEKİLDE DE FAZLADAN BAŞLIK ETRİYESİ OLUYOR AYRICA BAŞLIK KISMINA 3Fİ14 YAZSAMDA 4Fİ14 OLARAK GÖRÜNÜYOR MEVCUDU GERÇEĞİNE EN YAKIN NASIL AKTARABİLİRİM ? iLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
Ekli dosyayı görüntüle 63012Ekli dosyayı görüntüle 63013
perde başlık donatısını manuel olarak gir seçeneğini işaretleyip uzunluğu 0 girerseniz sanırsam baslık bölgesi atmaz.

Ekli dosyayı görüntüle 63012Ekli dosyayı görüntüle 63013
Bu elaman 97 yönetmeliğinde perde değildi, zaten çizimde poligon kolon olarak düzenlenmiş. Sizde poligon kolon olarak modelleyin ve 14 lük donatıları aynı alanı sağlayacak şekilde 12 lik olarak dönüştürüp girebilirsiniz.

Geri