V11'i Online Satın Alın

Projeyi açamıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mhmt_ali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Projenizin dosya yapısı bozulmuş görünüyor. Maalesef kurtarılamıyor. Genel ayarlar diyaloğunda "kaydederken yedekle (*.bak)" seçeneği işaretli ise projenizle aynı klasör altında *bak uzantılı yedek dosyaları oluşur. Proje yükle diyaloğunda dosya türünü *.bak seçip, bu dosyaları açmayı deneyiniz. Bu tür sorunlara karşı proje dosyalarının mutlaka farklı bir yerde yedeklerinin alınmasını öneririz.
1637647137579.png

Ekli dosyalar

• 1646646937266.png
    1646646937266.png
    55.8 KB · Görüntüleme: 4
Projeyi hiç açamıyorum bundan sonrakiler için mi bunu yapmamı öneriyorsunuz
Programı çalıştırın.
"Proje aç" komutunu tıklayın.
Projenin bulunduğu klasöre geçin.
Açılan diyalogda dosya türünü *.bak seçin. Genel ayarlar diyaloğunda "kaydederken yedekle (*.bak)" seçeneği işaretli ise, Klasörde daha önceden aynı projenin *.bak uzantılı yedek dosyaları görünecektir. Bu dosyalardan birini açmayı deneyin.

açılıyor fakat işlem yapamıyorum örneğin kalıp planı çıkaramıyorum. veya analiz ayarlarına giremiyorum

"statik_gry.cde" projesinde analiz ayarlarına girilebiliyor, analiz yapılabiliyor, kalıp planı alınabiliyor, proje üzerinde çalışılabiliyor.
Sorununuz devam ediyorsa, 10 versiyonu lisanslı kullanıcılarımız için oluşturulan teknik destek portalından, portalda kayıtlı mail adresi ile teknik destek talebinde bulunun. bilgisayarınıza uzaktan erişim sağlayalım.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Geri