M mrtcyln06 Yeni Üye 22 Şub 2024 #1 PROJEDE ÇOK FAZLA İLAVE VAR NE YAPTIYSAM RADYEDEKİ İLAVE DONATILARINI ÇÖZEMEDİM YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ ACİLL.. Ekli dosyalar SELMA ULU VE HİS. STATİK.cde SELMA ULU VE HİS. STATİK.cde 16.5 MB · Görüntüleme: 16
PROJEDE ÇOK FAZLA İLAVE VAR NE YAPTIYSAM RADYEDEKİ İLAVE DONATILARINI ÇÖZEMEDİM YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ ACİLL..
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 22 Şub 2024 #2 mrtcyln06' Alıntı: PROJEDE ÇOK FAZLA İLAVE VAR NE YAPTIYSAM RADYEDEKİ İLAVE DONATILARINI ÇÖZEMEDİM YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ ACİLL.. Genişletmek için tıkla ... önerilerim; --geometri kontrolündeki hataları düzeltiniz, --merdivenleri mesnetleyiniz, --dış akslarda toprak yüklerini giriniz, --fiber model ve --4.8.5.1 işaretleyip çözüm yapınız.
mrtcyln06' Alıntı: PROJEDE ÇOK FAZLA İLAVE VAR NE YAPTIYSAM RADYEDEKİ İLAVE DONATILARINI ÇÖZEMEDİM YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ ACİLL.. Genişletmek için tıkla ... önerilerim; --geometri kontrolündeki hataları düzeltiniz, --merdivenleri mesnetleyiniz, --dış akslarda toprak yüklerini giriniz, --fiber model ve --4.8.5.1 işaretleyip çözüm yapınız.
S sayim2828 Tanınmış Üye 23 Şub 2024 #3 mrtcyln06' Alıntı: PROJEDE ÇOK FAZLA İLAVE VAR NE YAPTIYSAM RADYEDEKİ İLAVE DONATILARINI ÇÖZEMEDİM YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ ACİLL.. Genişletmek için tıkla ... Dosyayı açıp analiz yapınız. Donatı metrajı mevcut projenizden 8.600 kg daha az. Ekli dosyalar TEMEL.cde TEMEL.cde 24 MB · Görüntüleme: 9
mrtcyln06' Alıntı: PROJEDE ÇOK FAZLA İLAVE VAR NE YAPTIYSAM RADYEDEKİ İLAVE DONATILARINI ÇÖZEMEDİM YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ ACİLL.. Genişletmek için tıkla ... Dosyayı açıp analiz yapınız. Donatı metrajı mevcut projenizden 8.600 kg daha az.
M Muzaffer Üye 23 Şub 2024 #4 @apaydinsayim betonarme hesap akslarınızı kontrol ediniz. Ekli dosyalar betonarme hesap aksı.png 120 KB · Görüntüleme: 46