umtkra Üye 10 Şub 2026 #1 Projem bodrum+zemin+1normal kat şeklinde zımbalama hatası alıyorum. En basit ve kestirme nasıl çözebilirim ? Ekli dosyalar zımbalama.cde zımbalama.cde 3.3 MB · Görüntüleme: 11
Projem bodrum+zemin+1normal kat şeklinde zımbalama hatası alıyorum. En basit ve kestirme nasıl çözebilirim ?
Ferhat Çelik Yeni Üye 10 Şub 2026 #2 "Hata veren perdeler>sağ tık>özellikler>Zımbalama-Temel" kısmından zımbalama donatısı ekleyebilirsin. bir çözüm olarak
"Hata veren perdeler>sağ tık>özellikler>Zımbalama-Temel" kısmından zımbalama donatısı ekleyebilirsin. bir çözüm olarak
Yasin TEZEL Kıdemli Uzman Üye 10 Şub 2026 #3 Yapınız çok katlı değil ve akslarınız düzgün, sürekli temel tasarımı denenebilir.
umtkra Üye 10 Şub 2026 #4 Ferhat Çelik' Alıntı: "Hata veren perdeler>sağ tık>özellikler>Zımbalama-Temel" kısmından zımbalama donatısı ekleyebilirsin. bir çözüm olarak Genişletmek için tıkla ... zımbalama donatısı atmama rağmen kurtarmıyor.
Ferhat Çelik' Alıntı: "Hata veren perdeler>sağ tık>özellikler>Zımbalama-Temel" kısmından zımbalama donatısı ekleyebilirsin. bir çözüm olarak Genişletmek için tıkla ... zımbalama donatısı atmama rağmen kurtarmıyor.