V11'i Online Satın Alın

Radye temel donatı aralığı

Değerli meslektaşlarım çizmiş olduğum projede radye temel donatı aralığı 12-13 atıyor. fakat bu projenin aynısı seta4 cad ile çizilip uygulanmış ve onda radye temel donatı aralığı 14-15 cm bundan dolayı benim bu projede en fazla 14 cm aralığı tutturmam gerekiyor bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. siz duyarlı arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler. PROJENİN DATASINI EKLEMEYE ÇALIŞIYORUM AMA DOSYA BOYUTU BÜYÜK OLDUĞUNDAN YÜKLEYEMİYORUM

Merhaba;
Betonarme/parametreler/radye döşeme parametreleri başlığı altında radye temel için tanımlı olan asal yön ve diğer yön için pursantaj değerlerinizi 0.00175 olarak değiştirirseniz en ekonomik ve isteğinize uygun çözüm yapabilirsiniz.
Ayrıca bu konuda bahsettiğiniz programı örnek almanızı tavsiye etmem, çünkü bahsettiğiniz programda tanımlı pursantaj değerleri yönetmelik değerlerini sağlamayacak kadar düşüktür. Kullanıcı olarak orayada müdahale edilip söylediğim şekilde arttırılmalıdır.
Bakınız TS500
Saygılarımla...

Sent from my iPhone using Tapatalk

vermiş olduğunuz bilgi için çok teşekkür ederim. söylediğiniz şekilde asal yön ve diğer yön için pursontaj değerini 0.00175 olarak değiştirdim ama donatı aralığında bir değişme olmadı.Döşeme parametrelerime bakabilir misiniz bir yanlışlık varmı ?Saygılarımla..

Ekli dosyalar

• döşeme parametreleri.png
    döşeme parametreleri.png
    30.6 KB · Görüntüleme: 4,414
atillaaydın":2py616os' Alıntı:
vermiş olduğunuz bilgi için çok teşekkür ederim. söylediğiniz şekilde asal yön ve diğer yön için pursontaj değerini 0.00175 olarak değiştirdim ama donatı aralığında bir değişme olmadı.Döşeme parametrelerime bakabilir misiniz bir yanlışlık varmı ?Saygılarımla..

Merhaba,

"Radye döşeme parametrelerine" bakmanız gerekiyor. Siz "Döşeme parametlerini" değiştirmişsiniz.

Pardon çok özür dilerim dediğiniz gibi yanlışlıkla döşeme parametrelerini değiştirmişim .radye döşeme parametresini değiştirip analizden sonra size dönerim. İLGİNİZDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

Geri