H hydrkrmn Üye 1 Şub 2017 #1 RADYE TEMELİN DONATI YETERSİZ GÖZÜKÜYOR MAKS. 16 ÇAPI KULLANABİLİRİM.İLAVE DONATILAR Bİ SIKINTI GÖRÜNMÜYOR FAKAT RADYE 80 CM ÇIKSA BİLE DONATIYI SAĞLAYAMIYORUM.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.KOLAY GELSİN Ekli dosyalar 1.part1.rar 1.part1.rar 3.9 MB · Görüntüleme: 116 1.part2.rar 1.part2.rar 3.9 MB · Görüntüleme: 114 1.part3.rar 1.part3.rar 3.7 MB · Görüntüleme: 107
RADYE TEMELİN DONATI YETERSİZ GÖZÜKÜYOR MAKS. 16 ÇAPI KULLANABİLİRİM.İLAVE DONATILAR Bİ SIKINTI GÖRÜNMÜYOR FAKAT RADYE 80 CM ÇIKSA BİLE DONATIYI SAĞLAYAMIYORUM.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.KOLAY GELSİN
H hydrkrmn Üye 2 Şub 2017 #2 BİRDE KİRİŞSİZ RADYE TASARLARKEN ANALİZ AYARLARINDA YAPMAMIZ GEREKEN ŞEYLER VAR MI NELERİ SEÇMELİYİZ NEGATİF ZEMİN GERİLMESİNİ DİKKATE ALMALIMIYIZ ?
BİRDE KİRİŞSİZ RADYE TASARLARKEN ANALİZ AYARLARINDA YAPMAMIZ GEREKEN ŞEYLER VAR MI NELERİ SEÇMELİYİZ NEGATİF ZEMİN GERİLMESİNİ DİKKATE ALMALIMIYIZ ?
Hakan Şahin Administrator 2 Şub 2017 #3 Merhaba, Radye temeliniz, C30 beton sınıfı ve 80 cm radye kalınlığı ve 16'lık donatı çapı ile eksik As vermemektedir...
Merhaba, Radye temeliniz, C30 beton sınıfı ve 80 cm radye kalınlığı ve 16'lık donatı çapı ile eksik As vermemektedir...
I ibrahimkisecok Yeni Üye 2 Şub 2017 #4 Bence C30 kullanmanıza gerek yok. Döşeme sonuçlarında ilave donatılar sekmesinden kırmızı yananlarda donatı aralığını azaltırsanız sorun halloluyor.
Bence C30 kullanmanıza gerek yok. Döşeme sonuçlarında ilave donatılar sekmesinden kırmızı yananlarda donatı aralığını azaltırsanız sorun halloluyor.
I ibrahimkisecok Yeni Üye 2 Şub 2017 #5 EK: Ekli dosyalar yeni.rar yeni.rar 3.7 MB · Görüntüleme: 119