V11'i Online Satın Alın

V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

RADYE TEMEL DONATI YETERSİZ

Arkadaşlar merhaba kolay gelsin radye temel donatı yetersizliği hakkında yardımcı olabilir misiniz? Asansör çukurunu boşluk olarak tanımlayıp asansör çizimlerini sonradan ekleme yapıyorduk ama kolon tam uç kısımda ve bitişik nizam olduğu için böyle bir modelleme uygun mudur ?

Ekli dosyalar

Programı asansör perdesi gireceğim diye zorlamayın. Modellemeniz hatalı. Ben olsam D ve A aksı arasını komple düşük radye yapardım. Bu şekilde en uç kolonu asansör kuyusuna basmak mantıklı değil. Üstelik zemininiz de kötü.
Bunun yerine kademeli radye yapın bütün elemanları sağlıklı bir şekilde radye ye bastırın. Bu arada eğik aks girin3 aks yerine tek aks olsun.

Görüşünüz için çok teşekkür ederim.

Programı asansör perdesi gireceğim diye zorlamayın. Modellemeniz hatalı. Ben olsam D ve A aksı arasını komple düşük radye yapardım. Bu şekilde en uç kolonu asansör kuyusuna basmak mantıklı değil. Üstelik zemininiz de kötü.
Bunun yerine kademeli radye yapın bütün elemanları sağlıklı bir şekilde radye ye bastırın. Bu arada eğik aks girin3 aks yerine tek aks olsun.

Geri