V11.13 kullanıma sunulmuştur.

Radye temel ilave donatılarının aplikasyon ve raporda değişmemesi

MerveKacmaz

Yeni Üye
Analiz sonrası radye temel ana donatılarını düzenlendiğimde haliyle ilave donatılarım değişiyor. Ancak raporda veya aplikasyon planında değişen yeni ilaveleri değil ana donatıları düzenlemeden önceki eski (ilk atılan) ilaveleri görüyorum. Yeni ilaveleri aplikasyonda veya raporda nasıl değiştirebilirim, plana elle mi çizmemiz gerekli? Elle çizersem raporda ve çizimde farklı ilavelerim olacak bu durumu nasıl düzeltmem gerek?

Analiz sonrası radye temel ana donatılarını düzenlendiğimde haliyle ilave donatılarım değişiyor. Ancak raporda veya aplikasyon planında değişen yeni ilaveleri değil ana donatıları düzenlemeden önceki eski (ilk atılan) ilaveleri görüyorum. Yeni ilaveleri aplikasyonda veya raporda nasıl değiştirebilirim, plana elle mi çizmemiz gerekli? Elle çizersem raporda ve çizimde farklı ilavelerim olacak bu durumu nasıl düzeltmem gerek?
Radye temel ana donatılarını düzenledikten sonra, projenin tekrar analiz edilmesi ve temel aplikasyon planının yeniden oluşturulması gerekir.

Ana donatıları düzenledikten sonra kilitleyerek tekrar analiz yaptırıyorum yine de ne aplikasyona ne rapora yeni ilavelerim yansımıyor eskiler gözüküyor

ideCAD proje dosyasını ekleyip, radye betonarme tasarım diyaloğunda görünen fakat raporda ve temel aplikasyon planın görünmeyen radye ilave donatılarının ekran görüntüsünü ekleyiniz.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Merhabalar.
Proje data'sı ve fotolar ektedir.

Ekli dosyalar

• APLİKASYON.PNG
    APLİKASYON.PNG
    40.3 KB · Görüntüleme: 18
  • AYDINÇELİK.cde
    AYDINÇELİK.cde
    389.8 KB · Görüntüleme: 3
  • İLAVE.PNG
    İLAVE.PNG
    52.6 KB · Görüntüleme: 18
  • RAPOR.PNG
    RAPOR.PNG
    56.7 KB · Görüntüleme: 18
Merhabalar.
Proje data'sı ve fotolar ektedir.
Radye ilavelerinde raporda ve çizimlerde bir uyumsuzluk söz konusu değildir.
1 nolu radye donatı aksına ait ilave donatı rapor çizimde resimdeki gibidir.
1675151698379.png

2 nolu radye donatı aksına ait 16 adet ilave donatı da rapor ve çizimde resimdeki gibidir.
1675152259658.png

Geri