merhaba bunu yaptığım halde görünmüyor
bu yanlış bir çözüm değil mi ?
ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?merhaba bunu yaptığım halde görünmüyor
projeyi yükledimekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?
evet kontrol ettim gözükmüyor. sanırım teknik bir sorun var. yetkililerin cevap vermesini bekleyelim. bende merak ettim.projeyi yükledim
Program standart ayarları ile yapılan zımbalama kontrolleri yeterlidir. Projeniz için subasman perdeleri ile bağlı elemanlarda zımbalama kontrolü yapılmasına gerek yoktur. Fakat kullanıcı inisiyatifi ile tüm elemanlarda zımbalama kontrolü yapmak istersenizradye temel zımbalama kontrolünde kolonlar görünmüyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
Yukarıda Yasin Bey izah etmiş.bu yanlış bir çözüm değil mi ?
Teşekkür ederimProgram standart ayarları ile yapılan zımbalama kontrolleri yeterlidir. Projeniz için subasman perdeleri ile bağlı elemanlarda zımbalama kontrolü yapılmasına gerek yoktur. Fakat kullanıcı inisiyatifi ile tüm elemanlarda zımbalama kontrolü yapmak isterseniz
Temel üstündeki katta (2.Bodrum) kolon ayarlarında "her zaman alt uçta zımbalama kontolü yap" opsiyonu seçilerek bu elemanlarda da zımbalama kontrolü yapılır.
Kolonlara bağlanan perdeler ihmal edilerek zımbalama kontrolü yapıldığı için çok güvenli tarafta kalarak bu kontrolü yapmış oluyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 44698
Ekli dosyayı görüntüle 44697