V11.13 kullanıma sunulmuştur.

radye temel

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan matrax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

matrax

Etkin Üye
radye temel kalınlığını az artryom sorun verlyo zemin gerilme,kolonlarda,kirişlerde . ampartman vermisim yaklasık 1.2m ama bilyom ki öyle bir uygulma yapılmayacağına nasıl bi uygulma yapabiliriz vede bodrum katta 3 metre perdem gerk varmı perdeleri su basman devam etmeyen perde olarak tanımlama

matrax:1txcnun0' Alıntı:
radye temel kalınlığını az artryom sorun verlyo zemin gerilme,kolonlarda,kirişlerde . ampartman vermisim yaklasık 1.2m ama bilyom ki öyle bir uygulma yapılmayacağına nasıl bi uygulma yapabiliriz vede bodrum katta 3 metre perdem gerk varmı perdeleri su basman devam etmeyen perde olarak tanımlama

Merhaba,

Projenizi ekleyerek, yaptığınız işlemi proje üzerinde adım adım belirterek, daha anlaşılır yazarsanız yardımcı oluruz. Şunu şu şekilde yaptım, şöyle oldu gibi...

Bodrum perdeleri kat yüksekliği boyunca bulunuyorsa, ilgili katı rijit bodrum olarak dikkate almanız gerekir. Rijit bodrum kat tanımı yaparsanız, söz konusu perdeleri, subasman/üst kata devam etmeyen perde olarak işaretlemenizin önemi yoktur. Subasman perdeleri, rijit bodrum kat olmayan katlarda girilen, kat/yapı yüksekliği boyunca devam etmeyen perdelerdir.

Ekteki linklerde verilen bilgileri gözden geçirebilirsiniz.

Su basman perdelerinin modellenmesi:
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Rijit bodrum tanımlanması ile ilgili bilgi: 13 .soru...
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Geri