V11'i Online Satın Alın

radye temelde donatı hatası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan inci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

inci

Etkin Üye
radye temeldeki donatı hatasını gideremiyorum lütfen yardımcı olur musunuz,ilave donatıyı da çok fazla atıyor bunu nasıl düzenleyebilirim?

Ekli dosyalar

radye temeldeki donatı hatasını gideremiyorum lütfen yardımcı olur musunuz,
--radye döşeme ilave donatılarını genel betonarme parametrelerden ilave minimum donatı aralığını 5 cm indirebilirsiniz.
ilave donatıyı da çok fazla atıyor bunu nasıl düzenleyebilirim?
bence ze zeminde bu donatı normal.
duvar yüksekliklerini az almışsınız.
binada doğru duvar yüklerini almak için duvar ikonu ile duvar yüklerini girip kapı pencere boşluklarını düşmek gerekir.

perde grubunun arasında asansör kuyusu yapılacak fakat araştırdığımda programda radye döşemeyi bütün olarak tanımlayarak 2b çizimle detay vermem gerektiğini gördüm.radyeyi bütün olarak tanımladığımda da ilave donatıları asnasör kuyusuna uzatıyor,bunun için ne yapabiliriz

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2023-04-27 234850.png
    Ekran görüntüsü 2023-04-27 234850.png
    62 KB · Görüntüleme: 24
perde grubunun arasında asansör kuyusu yapılacak fakat araştırdığımda programda radye döşemeyi bütün olarak tanımlayarak 2b çizimle detay vermem gerektiğini gördüm.radyeyi bütün olarak tanımladığımda da ilave donatıları asnasör kuyusuna uzatıyor,bunun için ne yapabiliriz
Oradaki ilave donatıları çizimle boşluğun bittiği yere geri çekerek gösterebilir miyim? Projeyi hazırlayıp teslim edicem bi fikir söylerseniz çok sevinirim zamanım biraz kısıtlı

Son düzenleme:
Geri