R Reşat Zazoğlu Üye Cuma saat 20:42'de #1 elimde bir proje var ama radye temelde neden bu kadar büyütüp ve donatı sıklığını anlamış değilim Ekli dosyalar ÖMER SORU.cde ÖMER SORU.cde 860 KB · Görüntüleme: 8
Ünver ÖZCAN Uzman Üye Cuma saat 22:43'de #2 Reşat Zazoğlu' Alıntı: elimde bir proje var ama radye temelde neden bu kadar büyütüp ve donatı sıklığını anlamış değilim Genişletmek için tıkla ... Modelle önerilerim; --radye döşeme kalınlığını 30 cm yapabilirsiniz, --döşeme boşluğunu döşeme kenarı ile oluşturunuz,
Reşat Zazoğlu' Alıntı: elimde bir proje var ama radye temelde neden bu kadar büyütüp ve donatı sıklığını anlamış değilim Genişletmek için tıkla ... Modelle önerilerim; --radye döşeme kalınlığını 30 cm yapabilirsiniz, --döşeme boşluğunu döşeme kenarı ile oluşturunuz,
Rıdvan TURAN Kıdemli Üye Pazar saat 13:09'de #4 Reşat Zazoğlu' Alıntı: merhabalar radye döşemeyi 50 cm de neden kurtaramıyorum Genişletmek için tıkla ... temel kalınlığı arttıkça as min artar. projeye bakamadım ancak bu sebepten dolayı olabilir.
Reşat Zazoğlu' Alıntı: merhabalar radye döşemeyi 50 cm de neden kurtaramıyorum Genişletmek için tıkla ... temel kalınlığı arttıkça as min artar. projeye bakamadım ancak bu sebepten dolayı olabilir.