V11'i Online Satın Alın

Rapor hatası

İyi günler; radyede donatı yetersiz diyor fakat seçmeli raporlardan rapor aldığımda rapor çıkabiliyor..yani hata tablosu çıkmadan direk raporu veriyor? bu normal mi?

Bir sorum daha olacaktı; radyede donatı yetersizken üst yapı etkileşimli çözüm yapmadığımda radye donatı hatasız çıkabiliyor, raporda yada metrajda pek bi fark göremedim, üst yapı etkileşimsiz çözümde ne gibi sıkıntılar oluşabilir? teşekkürler..

a_kahveci":1ew1mshg' Alıntı:
İyi günler; radyede donatı yetersiz diyor fakat seçmeli raporlardan rapor aldığımda rapor çıkabiliyor..yani hata tablosu çıkmadan direk raporu veriyor? bu normal mi?

Analiz ayalarlarında Diğer sekmesinde "rapor alırlenken uygunluk kontrolü yap" seçeneği kaldırılmış olabilir. Bunu dışında projeyi eklerseniz bakabiliriz.

a_kahveci":1ew1mshg' Alıntı:
Bir sorum daha olacaktı; radyede donatı yetersizken üst yapı etkileşimli çözüm yapmadığımda radye donatı hatasız çıkabiliyor, raporda yada metrajda pek bi fark göremedim, üst yapı etkileşimsiz çözümde ne gibi sıkıntılar oluşabilir? teşekkürler..

Üst yapı etkileşimli çözüm, tdy 2007'ye göre C ve D grubu zeminlerde zorunludur.

Aynen o seçeneğe baktım işaretli duruyo ama radye donatı yetersiz olmasına rağmen rapor veriyo, ancak yapı özet raporu sayfasında projede kesiti yetersiz elemanlar var diyor..
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

a_kahveci":a57gigg8' Alıntı:
Aynen o seçeneğe baktım işaretli duruyo ama radye donatı yetersiz olmasına rağmen rapor veriyo, ancak yapı özet raporu sayfasında projede kesiti yetersiz elemanlar var diyor..
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Merhaba,

Radye döşemede ilave donatılar eksik as'in giderilmesi kullanıcı inisiyatifine bırakılmıştır. Nedeni ise bazen küçük sonlu elemanlarda, özellikle kolon veya perde altlarında ani moment sıçraması olabiliyor. Bölgedeki donatı düzenine bakıp, ilave donatının ne olacağına siz karar vermelisiniz.

Geri