V11'i Online Satın Alın

Rapor pdf almada sorun yasıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan arembero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar kolay gelsın benım sorunum rapor almama ragmen pdf olarak kaydetmede sorun yasıyorum hata verıyor
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
resımde de gorebılırsınız yardımcı olursanız sevınırım

arembero":35tneavi' Alıntı:
Merhabalar kolay gelsın benım sorunum rapor almama ragmen pdf olarak kaydetmede sorun yasıyorum hata verıyor
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
resımde de gorebılırsınız yardımcı olursanız sevınırım
Yazı fontları ile ilgili bir problem olabilir. Menüden yazı stillerini değiştirerek sorunu çözebileceğinizi düşünüyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

o hatayı son versiyonda yaşıyoruz bende yazı tipini tek tek times new roman yapıp öyle kaydedebiliyorum ancak :?

Baska bır pc de denediğimde aynı sorunu yasamadım . Dediğniz gibi font degıstırdım ancak sorun duzelmedı

Merhaba,

Projenizi açtım. Rapor aldım ve hiç bir işlem yapmadan sorunsuz pdf kayıt edebildim. Gün içinde Bursa ofisimizi arasanız uzaktan erişimle bilgisayarınıza bağlanıp probleme bakabiliriz.

0 224 220 67 17

Hakan bey baska bır pc de bende rapor alıp pdf olarak kaydedebılıyorum ancak kendı pc de bu ıslemı yapamıorum

arembero":1mkz13w5' Alıntı:
Hakan bey baska bır pc de bende rapor alıp pdf olarak kaydedebılıyorum ancak kendı pc de bu ıslemı yapamıorum

Bilgisayarınızda oluşan bir problem olduğu açık. Problem yaşamadığınız pc'de pdf'i oluşturup kullanabilirsiniz.

HakanŞahin":1mkz13w5' Alıntı:
Gün içinde Bursa ofisimizi arasanız uzaktan erişimle bilgisayarınıza bağlanıp probleme bakabiliriz.

0 224 220 67 17

Geri