V11.11 Yayınlandı. İndirmek için Tıklayınız

Ribbon menüye geçemiyorum

gozetir

Yeni Üye
Önce geometri kontrolü ve obje bul vs gibi komutların olduğu çubuğu yanlışlıkla kapattım, geri getirmek için forumdan okuduğum şekilde ctrl+shift yaparak idecad kısayolunu açtım ancak klasik menüyle karşılaştım, ribbon menüye dönmek için ayarlar>genel ayarlar>ribbon menüyü kullan tikini işaretleyip uygulamayı kapatıp yeniden açtığımda bir değişiklik olmuyor ve tik işaretlenmemiş şekilde karşıma çıkıyor

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    191.7 KB · Görüntüleme: 7
Ribbon arayüze geçmek için;
  • Klasik menü de toolbardan Genel Ayarlar ikonunu tıklayın.
  • Genel ayarlar diyaloğu açılacaktır. Ribbon menüyü kullan seçeneğini işaretleyin.
  • ideCAD’i yeniden başlattığınızda ribbon arayüzle açılacaktır.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Bu işlemi yapıyorum ancak yeniden başlattığımda ribbon menüyü kullan seçeneği tik işareti kaldırılmış oluyor

Bu işlemi yapıyorum ancak yeniden başlattığımda ribbon menüyü kullan seçeneği tik işareti kaldırılmış oluyor

Böyle bir sorun tespit edemedik.
Program kısayolunu Ctrl+Shift tuşlarına basılı tutarak tıkladığınızda "Ekrana "Registry (kayıtlı) giriş ve ayarları temizlendi" mesajı gelecek. "Tamam" ı tıkladığınızda karşınıza "Ribbon menüyü kullanmak istiyor musunuz?" sorusu gelecek.
" Evet" i tıkladığınızda program Ribbon menü arayüzü ile açılmaktadır. Genel ayarlar diyaloğunda da "Ribbon menüyü kullan" seçeneği işaretli gelmektedir.

1734296537982.png

1734332641750.png

Sorun düzelmez ise lisanslı kullanıcılarımız için oluşturulan destek merkezinden kayıtlı mail adresi ile destek talebinde bulununuz.

Geri