V11.13 kullanıma sunulmuştur.

SÜREKLİ KİRİŞ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan civilng
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4-6 aksları arası A aksı üzerindeki merdiven arkasındaki K3 ve K4 kirişlerini tek bir kiriş gibi yapmak istiyorum.Bunun için genel betonarme parametrelerindeki kiriş açı farkını 5-30 arası değiştirdim ama çizimleri aldığımda karışmış bir görüntü ortaya çıkıyor.Bunun için yardımcı olabilir misiniz?

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
ürekli.cde

civilng":2rt8f0b9' Alıntı:
4-6 aksları arası A aksı üzerindeki merdiven arkasındaki K3 ve K4 kirişlerini tek bir kiriş gibi yapmak istiyorum.Bunun için genel betonarme parametrelerindeki kiriş açı farkını 5-30 arası değiştirdim ama çizimleri aldığımda karışmış bir görüntü ortaya çıkıyor.Bunun için yardımcı olabilir misiniz?

Genel betonarme parametrelerindeki seçenek kolon-kiriş birleşimleri için geçerlidir. Kiriş-kiriş birleşimlerini, eğri nokta sayısını 1 vererek eğrisel kiriş komutuyla tanımlayabilirsiniz.

Projeniz indirilemediği için inceleme şansımız olmadı..

HakanŞahin":2iwakyba' Alıntı:
civilng":2iwakyba' Alıntı:

Genel betonarme parametrelerindeki seçenek kolon-kiriş birleşimleri için geçerlidir. Kiriş-kiriş birleşimlerini, eğri nokta sayısını 1 vererek eğrisel kiriş komutuyla tanımlayabilirsiniz.

Projeniz indirilemediği için inceleme şansımız olmadı..

dediğinizi yaptım ama bu seferde çizimde sıkıntı var gibi görünüyor.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Sorun K03 kirişinin K25 ile bölünmesinden kaynaklanıyor. Kiriş açılımı aldıktan sonra çizimlerin düzenlenmesi gerekiyor.

Geri