V11.11 Yayınlandı. İndirmek için Tıklayınız

süneklik düzeyi ve r katsayısı ?

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan efsane
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

efsane

Etkin Üye
15-16 katlı bir projede perde ve kolonların sayı ebatları hakkında ve kirişlerin ebatları hakkında tecrübeli meslektaşlardan yapmış oldukları projeler ve düşüncelerinden faydalanmak istiyorum.
kabaca temeli hakkında süneklik düzeyi ve r katsayısı hakkında kullanılması gereken donatı çapları hakkında v.b. gibi taşıyıcı sistem elemanlarına yorumlarınızı bekliyorum...
teşekkür ederim...
 
Size cevap versemmi diye çok düşündüm.Sonunda vermeye karar verdim :) Nedeni yeni başlayan arkadaşlar kafalarındaki soruların
cevaplarını bulmakta gerçekten çok zorlanıyorlar.Bizlere pek yardım eden olmadı.Bunun için size merak ettiğiniz tüm konularda proje dahil yardım etmeye karar verdim :)
Bana email adresinizi verin sorularınız ordan yanıtlayayım.Burası daha çok idenin kullanılması ve geliştirilmesi ile ilgili bir platformdur.Görüşmek üzere...
 
Cevaplarınızı buradan vermenizde bir sakınca yoktur, forumun amacı sadece program hakkında teknik destek vermek değil, yeri geldiğinde bu tip tartışma ve bilgi alışverişlerine de aracı olmaktır. Böylece herkes birbirlerinin fikirlerinden/tecrübesinden faydalanır. Belli olmaz, belki konuşulup tartışıldıkça programın yeni versiyonları için faydalı olacak noktalar da ortaya çıkabilir ;)
 
selam
üniversitedeyken sanırım mukavemet finaline hazırlanıyorduk son aksam ekibe bir arkadas daha katıldı,bizim kaç gündür çalıştıgımız derse hiç bakmamış, arkadas bize arkadaslar şu mukavemeti bana kısaca bi özetlermisiniz demişti bizde garip garip bakmıştık arkadasa. kendimi bi an o zamanda gibi hissettim.
Sordugun sorunun cevabı nerden başlanır anlatılmaya bilmem ama bence somut sorular sorarak cevap almaya çalışman daha ii olur gibi.
 
Geri
Üst