R ryildiz Üye 5 Kas 2013 #1 Ekteki projemde TK12 temel kirişi (As) hatası veriyor. Donatılarında bi eksiklik yok ama düzeltemedim bir türlü. Bakabilirseniz memnun oluruz. Ekli dosyalar proje.ide7 proje.ide7 3.5 MB · Görüntüleme: 526
Ekteki projemde TK12 temel kirişi (As) hatası veriyor. Donatılarında bi eksiklik yok ama düzeltemedim bir türlü. Bakabilirseniz memnun oluruz.
Yasin TEZEL Uzman Üye 5 Kas 2013 #2 ryildiz":2fhvwlp9' Alıntı: Ekteki projemde TK12 temel kirişi (As) hatası veriyor. Donatılarında bi eksiklik yok ama düzeltemedim bir türlü. Bakabilirseniz memnun oluruz. Genişletmek için tıkla ... Merhaba Donatı seçimi diyaloğunda sürekli temellerde etriye olarak sadece Ø8 donatı seçilmiş, Ø10 donatı seçimini de dahil ederek analiz yapmanız yeterli.
ryildiz":2fhvwlp9' Alıntı: Ekteki projemde TK12 temel kirişi (As) hatası veriyor. Donatılarında bi eksiklik yok ama düzeltemedim bir türlü. Bakabilirseniz memnun oluruz. Genişletmek için tıkla ... Merhaba Donatı seçimi diyaloğunda sürekli temellerde etriye olarak sadece Ø8 donatı seçilmiş, Ø10 donatı seçimini de dahil ederek analiz yapmanız yeterli.