Son kullanıcı ve upgrade fiyat listeleri 15 Haziran 2025 tarihine kadar geçerlidir. Bu tarihten sonra yeni fiyatlar geçerli olacaktır.
V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Sürekli Temel Kolonlara Bağlanmıyor

Herkese iyi bayramlar dilerim.Ekteki projemi bitirdiğimde analiz yaptım ve sürekli temel bilgileri ve statik sonuçlarında temel kirişleri kolonlara bağlı gözükmekteydi.Sonrasında birkaç değişiklik yaptıktan sonra tekrar analiz ettim ve raporda temel kirişleri hiçbir kolona bağlanmamış görünüyor.Düğüm noktalarında da bir sorun görünmüyor.Yardımcı olur musunuz neyi yanlış yaptım acaba.Modelleme için her türlü tavsiyeye açığım.Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Perde altında bağ kiriş yerine, sürekli temel kullanın. Bu hata analiz sonrasında diyalogta bilgi olarak verilir ve perspektif ekranında kırmızı ok ile gösterilmektedir. (11.16 versiyonu)
1749043849765.png

1749043998992.png

1749044011292.png

Sonrasında birkaç değişiklik yaptıktan sonra tekrar analiz ettim ve raporda temel kirişleri hiçbir kolona bağlanmamış görünüyor.

Analiz yaptıktan sonra rapor alın. Böyle bir durum gözükmüyor.
1749044059240.png

Yasin Bey teşekkür ederim.Bahsettiğiniz hatayı ben almadım.Son sürüm kullanıyorum.Analiz yaptıktan sonra dosyayı kaydettiyseniz buraya yükleyebilir misiniz? P3-6-12 perdelerinin altındaki temelin tanımlanma biçimine bakıp kendi proje dosyama uyarlamak istiyorum.

Geri