X xalox Yeni Üye 1 Nis 2015 #1 Asansör boşluğu için temelleri ekteki projede de görüldüğü şekilde bağlamak istiyorum. Sizlerce uygun mu dur ? Teşekkür ederim. Ekli dosyalar fernandes.ide7 fernandes.ide7 1.5 MB · Görüntüleme: 473
Asansör boşluğu için temelleri ekteki projede de görüldüğü şekilde bağlamak istiyorum. Sizlerce uygun mu dur ? Teşekkür ederim.
Levent Özpak Administrator 2 Nis 2015 #2 Re: Sürekli Temeller Bağ Kirişi ile birbirine bağlanabilir m xalox":cjrqcviv' Alıntı: Asansör boşluğu için temelleri ekteki projede de görüldüğü şekilde bağlamak istiyorum. Sizlerce uygun mu dur ? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Merhaba, S10-S11 kolonları arasında kalan SP08 paneli altına da sürekli temel girilmesi gerekir. İyi çalışmalar
Re: Sürekli Temeller Bağ Kirişi ile birbirine bağlanabilir m xalox":cjrqcviv' Alıntı: Asansör boşluğu için temelleri ekteki projede de görüldüğü şekilde bağlamak istiyorum. Sizlerce uygun mu dur ? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Merhaba, S10-S11 kolonları arasında kalan SP08 paneli altına da sürekli temel girilmesi gerekir. İyi çalışmalar