V11'i Online Satın Alın

Sahanlıksız Başladığı Yerde Biten Merdiven

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Erhan M.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Erhan M.

Kıdemli Üye
Merhaba,

Ekteki çizimde yer alan merdivenin boyut olarak farklı hali kütüphanede var. Ama ben bu merdiveni rota objesi ile oluşturamadım. Nasıl yapabilirim?

Ekli dosyalar

Merhabalar, Dwg dosyasında yer alan merdiveni oluşturmak için ilk olarak rota komutu ile alanını oluşturuyoruz. Merdiveni incelediğimizde tek alandan yer alıyor, sonraki işlem olarak rota komutu ile çıkış hattını belirleyerek merdivenimiz oluşturuyoruz.(Not: Oluşturmuş olduğumuz ekteki merdivene mesnet tanımlanmamıştır.)
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

cansahin":3m92lxua' Alıntı:
Merhabalar, Dwg dosyasında yer alan merdiveni oluşturmak için ilk olarak rota komutu ile alanını oluşturuyoruz. Merdiveni incelediğimizde tek alandan yer alıyor, sonraki işlem olarak rota komutu ile çıkış hattını belirleyerek merdivenimiz oluşturuyoruz.(Not: Oluşturmuş olduğumuz ekteki merdivene mesnet tanımlanmamıştır.)
İyi çalışmalar.

Can Bey teşekkür ederim. Ben alanı çizerken aradaki korkuluk boşluğunu oluşturmadan tek dörtgen çizdiğim için, çıkış hattı başlangıç ve bitiş aynı kenarda olduğu için sorun yaşamışım :) İyi çalışmalar dilerim.

Geri