Merhaba,muhendis35":wvhlwu9p' Alıntı:benim projemde de sistem çözülemiyo hatası verdi temelle üst yapıyı etkileşimli çöz dedigimde...artı aynı projede zemn katta KM ile RM biribirine cok yakın olmasına ragmen raporda 1,20 den baya büyük oldugunu sölüyo Üst katta KM il RM bir birinden cok ayrı ama 1,20 degerine yakın bi deger veriyo...6*6 lık bir döşemede bile donatı yetersiz 15 cm döşem ve c25 beton..her sey normal ama A1 ile bu Döşeme hatlarının neden böle oldugunu anlayamadım yardım ederseniz sevinirmm(....sistemi yolıcam ama dosya boyutu cok büyük diyo..almıyoo
![]()
örnekkaymakam.cde de sürekli temel ve eğrisel kirişlerle ilgili önceki mesaj belirtilen düzenlemeler yapıldı. Taşıyıcı sistem ilk bakışta emniyetli görünüyor. Üzerinde çalışılarak daha ekonomik dizayn yapılabilir.muhendis35":19a71dj0' Alıntı:benim yolladıgımda döşeme kurtarmıyo donatı yetersiz uyarısı vardı...bilgileriniz için teşekkür ederim levent bey..siz proje üzerinde değişiklik yaptnız mı yani dediginiz egrisel kiriş yerine yay sonra panellerin başlangıc ve bitiş noktasına tıklama gibii...???...bide sizcede sistemde cok perde yok muu ?
Merhaba,ftoprak58":3t974hvt' Alıntı:5 kat bir yer çözmeye çalışıyorum zemin +3 kara kadar analiz yapıyor 4. katı ekleyinde sistem çözülemyor geometri kontrolü yap diyor yapıyorum herşey uygun diyor kafayı yedim [email protected] mail adresim burda haberleşebilirmiyiz