V11'i Online Satın Alın

Sistem Çözülemiyor

statikbrk

Etkin Üye
Analiz yaptığım zaman sistem çözülemiyor hatası alıyorum merdiven bölümünü gösteriyor nedenini çözemedim yardımcı olur musunuz bir de 2. soru olarak S01-S02-S03-S04 kolonlarının olduğu bölümde arazide eğiklik var küçük açılı obje olarak hata gösteriyor sıkıntısı olur mu?

Ekli dosyalar

Merhaba
Analiz yaptığım zaman sistem çözülemiyor hatası alıyorum merdiven bölümünü gösteriyor nedenini çözemedim
Merdiveni silip (hatalı) kenar mesnetlemeleri düzeltip, temele mesnetlemek için de su basman perdesi koyarak hesap yaptırınız.
2. soru olarak S01-S02-S03-S04 kolonlarının olduğu bölümde arazide eğiklik var küçük açılı obje olarak hata gösteriyor sıkıntısı olur mu?
olmaz.

Son düzenleme:
Analiz yaptığım zaman sistem çözülemiyor hatası alıyorum merdiven bölümünü gösteriyor nedenini çözemedim yardımcı olur musunuz bir de 2. soru olarak S01-S02-S03-S04 kolonlarının olduğu bölümde arazide eğiklik var küçük açılı obje olarak hata gösteriyor sıkıntısı olur mu?
s01-s02-s03 kolonları ve buna bağlı objelerdeki küçük açılı obje hatası düğüm noktalarını tam olarak yakalayamadığınızdan kaynaklanıyor. Ayarlar sekmesinden düğüm noktası çapını 3-4 piksel yapın. Ve düğüm noktası yakala komutları ile birlikte diklik komutu açık veya şift tuşu basılı iken düğüm noktasını yakalayın. Bu sonuç olarak Ünver Bey'in dediği gibi sistem olarak sorun olmasa da titiz bir çalışma için gölge oluyor :-)

s01-s02-s03 kolonları ve buna bağlı objelerdeki küçük açılı obje hatası düğüm noktalarını tam olarak yakalayamadığınızdan kaynaklanıyor. Ayarlar sekmesinden düğüm noktası çapını 3-4 piksel yapın. Ve düğüm noktası yakala komutları ile birlikte diklik komutu açık veya şift tuşu basılı iken düğüm noktasını yakalayın. Bu sonuç olarak Ünver Bey'in dediği gibi sistem olarak sorun olmasa da titiz bir çalışma için gölge oluyor :)
Teşekkür ederim sağolun

Geri