V11'i Online Satın Alın

Sistem çözülemiyor hatası

Merdivenin çıkış yönü değiştirilmiş. Bu nedenle merdiven kolları ara sahanlığa bağlanmıyor.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
İlave olarak yapı ile birlikte çözüm için mesnetlenme koşulları belirlenirken, merdiven kenarı hangi elemana mesnetleniyorsa sadece o elemana bağlı olduğu satır işaretlenip, diğer taşıyıcı elemanlar ve diğer kenarların boş bırakılması uygun olur.
Merdiven oluşturma ve mesnet koşullarının belirlenme ile ilgili aşağıdaki linklerden bilgi edinebilirsiniz.
-Merdivenin oluşturulması
-Merdiven mesnet koşullarının belirlenmesi

Benzer bir sorun bende de oluştu. Kalıp iskele tasarımı ve çizimlerini deneyimlemek için ekteki modeli oluşturdum. Ancak bırakın kalıp iskelesi konusunu normal analizi bile yapamadım. Program kapanıyor. İnatla uğraştım çözemedim bir türlü.. :)

Ekli dosyalar

Merdivenin çıkış yönü değiştirilmiş. Bu nedenle merdiven kolları ara sahanlığan bağlanmıyor. değiştirdiğiniz için kollar ara sahanlığa bağlanmıyor.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
İlave olarak yapı ile birlikte çözüm için mesnetlenme koşulları belirlenirken, merdiven kenarı hangi elemana mesnetleniyorsa sadece o elemana bağlı olduğu satır işaretlenip, diğer taşıyıcı elemanlar ve diğer kenarların boş bırakılması uygun olur.
Merdiven oluşturma ve mesnet koşullarının belirlenme ile ilgili aşağıdaki linklerden bilgi edinebilirsiniz.
-Merdivenin oluşturulması
-Merdiven mesnet koşullarının belirlenmesi
Levent Bey teşekkür ederim çözdüm sistemi

Geri