V11'i Online Satın Alın

V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

sistem çözülemiyor hatası

proje analizi yaparken hata alıyorum geometri kontrolü yapıyorum her hangi bi sorun görünmüyor. hatalı düğüm noktasını nasıl görebilirim. projeyi ekledim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. teşekkür ederim.Ekran görüntüsü 2025-01-26 163006.png

Ekli dosyalar

20.32 kotundaki kalıp planına geçin, sonra çizgi komutunu tıklayın. Ardından x tuşuna basın koordinat kutusuna 51.38 yazıp enter tuşuna basarak sabitleyin ardından Y tuşuna basın ve 16.36 yazıp enter tuşuna basıp sabitleyin. Ve çizgiyi bitirin . Çizginin ilk noktası sorun olan yeri gösterir

20.32 kotundaki kalıp planına geçin, sonra çizgi komutunu tıklayın. Ardından x tuşuna basın koordinat kutusuna 51.38 yazıp enter tuşuna basarak sabitleyin ardından Y tuşuna basın ve 16.36 yazıp enter tuşuna basıp sabitleyin. Ve çizgiyi bitirin . Çizginin ilk noktası sorun olan yeri gösterir
öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. projede 20.32 kotu yok ondan dolayı nasıl nerde başlayacağımı anlamadım

Analizden sonra hata verilen koordinat perspektif ekranda kırmızı ok ile gösterilmektedir.
Tüm perdelerde sonlu eleman genişliğini 25cm olarak değiştirirseniz analiz yapılabilmektedir.
1737963874404.png

Projenizde perspektif ekran açık değil. Öncelikle planda tam ekran görünümünden çıkın.
Mevcut perspektif açınızda ok gözükmüyor olabilir. Bakış açısına göre terste ve uzakta kalmış.
Analizde bu hata verildikten sonra 3B de gezinirseniz ok gözükecektir. Kapalı olma gibi bir opsiyonu bulunmamaktadır.
1737979643751.png

Geri