V11'i Online Satın Alın

Siyah Arka Plan Şablonu Sorunu?

Merhaba arkadaşlar;

İdecad 8 versiyonu için yeni bir projeyi siyah arkala plan şablonu ile başlat dediğimde hiçbir objeyi siyah arka plan için ayarlamıyor. Öyle ki beyaz arka plan için olanlardan bir farkıda olmuyor.

Bu durum gözümü çok yoruyor. 7 versiyonunda ki gibi objelerin siyah arka plan için ayalarnabilmesi(otomatik) mümkün mü?

Muhtemelen ekteki resimde çizdiğim yerdeki tik işaretli haldedir. Eğer o kutucuğun işaretini kaldırırsanız kaydettiğiniz renk ve kalınlık ayarları ne ise dosya o şekilde gelecektir. Yoksa V8 de renkle ilgili bir değişiklik yok.

Ekli dosyalar

• Screenshot 2016-04-02 11.05.43.png
    Screenshot 2016-04-02 11.05.43.png
    434.3 KB · Görüntüleme: 2,516
Arkadaşlar problemi şu şekilde çözdüm. Programfiles/idecad 7/template klasörü içerisinde örnek şablon dosyalarını idecad 8 de aynı yerine kopyaladım. böylece hazır şablonlardan siyah arka planı seçtiğimde kalem renkleri yeniden buna göre düzenlenmiş bir şekilde geri geldi. örnek isimli klasörün içerisindeki şablonlar siyah arka plan için çok başarılı. idead 8 kurulduktan sonra bu klasör görünmüyordu bu sebeble sıkıntı yaşamıştım.

8 versiyon kurulunca siyah şablon, eğer yükleme klasörünü değiştirmezseniz varsayılan olarak betonarme için "C:\Program Files\ideCAD\ideCAD Betonarme 8\Templates\structural\Yeni Şablon Proje" klasörüne, çelik için "C:\Program Files\ideCAD\ideCAD Betonarme 8\ideCAD Çelik - Betonarme\Templates\structural\Yeni Şablon Proje" klasörü içine kurulmaktadır. Kurulum testlerimizde herhangi bir problem tespit etmedik. Bizi ararsanız uzaktan erişimle bilgisayarınıza bağlanıp sorunuzu detaylı inceleyebiliriz.

Geri