M mehmeta Üye 5 Kas 2023 #1 Statik pafta ayarlarını kaydedebiliyor muyuz? Her proje elle değiştiriyorum. Çizim ayarlarını paylaşabilir misiniz?
Statik pafta ayarlarını kaydedebiliyor muyuz? Her proje elle değiştiriyorum. Çizim ayarlarını paylaşabilir misiniz?
Şükrü Şahin Kıdemli Üye 6 Kas 2023 #2 mehmeta' Alıntı: Statik pafta ayarlarını kaydedebiliyor muyuz? Her proje elle değiştiriyorum. Çizim ayarlarını paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Şablon proje yazarak hem formda hem de idecad bilgi bankasında arama yapın
mehmeta' Alıntı: Statik pafta ayarlarını kaydedebiliyor muyuz? Her proje elle değiştiriyorum. Çizim ayarlarını paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Şablon proje yazarak hem formda hem de idecad bilgi bankasında arama yapın
Yasin TEZEL Uzman Üye 6 Kas 2023 #3 Şablon proje oluşturma ile ilgili yardım sayfalarını inceleyiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Şablon proje oluşturma ile ilgili yardım sayfalarını inceleyiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.