Merhaba.Merhaba, Meslektaşlarım Statik ve Mimari tasarım örneklerine ihtiyacım vardır ikisi bir arada olursa çok güzel olur benim için elinde örnek olan var mı hatasız şekilde kullanabileceğim ?
Hocam teşekkür ederim, bana lazım olan şu aslında Örnek veriyorum Dwg olan projeyi idecad halinde çizilmiş bir save dosyası lazım Statik ve Mimari şeklinde iki adet proje böyle düzelteyim durumuMerhaba.Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.bu siteden "Yapım" ihalelerinden proje takımlarin ve dokümanlarina ulaşabilirsiniz. Bu dokümanlar idarelerin onayı ile ihaleye çıkıyorlar.
O konuda bir bilgim yok. Ben sadece paftalandırmak ve detaylandırmak için yol gösterdim. Forumda belki vardır. Bir araştırın.Hocam teşekkür ederim, bana lazım olan şu aslında Örnek veriyorum Dwg olan projeyi idecad halinde çizilmiş bir save dosyası lazım Statik ve Mimari şeklinde iki adet proje böyle düzelteyim durumu
Merhaba, Meslektaşlarım Statik ve Mimari tasarım örneklerine ihtiyacım vardır ikisi bir arada olursa çok güzel olur benim için elinde örnek olan var mı hatasız şekilde kullanabileceğim ?
Hocam evet bana lazım olan bu şekilde ama siteye girdiğimde sadece ekranda kalıyor sizden download edebilceğim bir link iletebilme şansınız var mı ?Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Merhaba Rıdvan Bey ilettiğim ekran görüntünü inceleme şansınız oldu mu linklerde sorun var çünkü ?Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz gerçektenÖrnek projeler aşağıdaki yardım sayfasından indirilebilir.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.