V11.13 kullanıma sunulmuştur.

su basman perdesi ile ilgili bir sorun

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xenix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xenix

Üye
yamuk bir proje ile uğraşmaktayım, kenarların bitarafı bitişik nizam ve burada 2 kat boyunca su basman perdesi girmem gerekiyor. temelim kirişsiz-radye ve bu kenar bitişik nizam olduğu için perdeler temele sıfır basıyor yani ampatman payı yok. sistemi çözerken bu perdelerin bir kısmında donatı yetersiz hatası alıyorum ve 3d görsel olarak baktığımda boyuna donatılar gözükmüyor. bir türlü çözmeyi beceremedim..

bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek var mıdır acaba?

su basman perdelerim çizim aldığım zaman zemin kat kolon aplikasyon planında gözüküyor gözükmemesi için ne yapmam gerekiyor acil cevap arkadaşlar

elif ceren ankaralı":fqy3r3nm' Alıntı:
su basman perdelerim çizim aldığım zaman zemin kat kolon aplikasyon planında gözüküyor gözükmemesi için ne yapmam gerekiyor acil cevap arkadaşlar

2 farklı şekilde yapma şansınız var:

Plan penceresinde su basman perdelerini silip, kolon aplikasyon planı aldıktan sonra, su basman perdelerini tekrar geri getirmek için "geri al" yapmak... Kolon aplikasyon alırken su basman perdeleri silinmiş olduğu için çizimde görünmeyecekler...

veya

Su basman perdelerin her bir parçası kolon aplikasyonda blok olduğu için, tıklayıp, bütün olarak silebilirsiniz.

Geri