V11'i Online Satın Alın

subasman katta donatı yetersizliği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bsrdsbdk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyi günler
projemde subasman katta çok fazla donatı yetersiz hatası alıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

Projenizde etriye donatılarında yetersizlik var. Kolonlarda sıklaştırma bölgesi ve açıklık etriye aralıkları düzenlenerek donatı alanı yeterli hale getirildi. Kolon donatıları kilitlendi.
v10.91 beta versiyonda etriye seçimi ile ilgili olan bu hata testleri devam eden 10.92 versiyonunda düzeltilmiştir.
L Perde tüm katlarda G1 Perde grubu olarak tanımlandı
Projenizin düzeltilmiş halini ekledim
1636627115166.png

Kolon kiriş birleşim kesme güvenliği ile ilgili hatanın çözümü için aşağıdaki linki inceleyin.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Ekli dosyalar

Projenizde etriye donatılarında yetersizlik var. Kolonlarda sıklaştırma bölgesi ve açıklık etriye aralıkları düzenlenerek donatı alanı yeterli hale getirildi. Kolon donatıları kilitlendi.
v10.91 beta versiyonda etriye seçimi ile ilgili olan bu hata testleri devam eden 10.92 versiyonunda düzeltilmiştir.
L Perde tüm katlarda G1 Perde grubu olarak tanımlandı
Projenizin düzeltilmiş halini ekledim
Ekli dosyayı görüntüle 21552

Kolon kiriş birleşim kesme güvenliği ile ilgili hatanın çözümü için aşağıdaki linki inceleyin.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
çok teşekkür ederim Yasin bey .Projeyi inceleyince çok sık donatı atıldığını farkettim . Bu şekilde uygulamada sıkıntı olmaz mı

Kolonlarda donatı aralığı ve pursantaj koşulları sağlanıyor. İsterseniz kolonlarda Ø16 çapını kullanırsanız uygulama daha rahat olabilir.
Bu hali ile de aralık koşulları sağlanıyor.

1636632334183.png

Geri