Ö özler1 Üye 20 Ara 2022 #1 Kolay gelsin. ekteki dosya da perde tasarımı oluşturamadım. Perde çizme komutu ile subasman perdesi yapmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Ekli dosyalar lojman binası.cde lojman binası.cde 2.1 MB · Görüntüleme: 4
Kolay gelsin. ekteki dosya da perde tasarımı oluşturamadım. Perde çizme komutu ile subasman perdesi yapmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Yasin TEZEL Uzman Üye 20 Ara 2022 #2 Subasman perdeleri için öncelikle "üst kot" tanımlanmalıdır. Yardım dokümanını inceleyiniz Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Subasman perdeleri için öncelikle "üst kot" tanımlanmalıdır. Yardım dokümanını inceleyiniz Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Ö özler1 Üye 20 Ara 2022 #3 Yasin TEZEL' Alıntı: Subasman perdeleri için öncelikle "üst kot" tanımlanmalıdır. Yardım dokümanını inceleyiniz Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Ekli dosyayı görüntüle 29971 Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
Yasin TEZEL' Alıntı: Subasman perdeleri için öncelikle "üst kot" tanımlanmalıdır. Yardım dokümanını inceleyiniz Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Ekli dosyayı görüntüle 29971 Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim