İ İbrahim Keleş Yeni Üye Cumartesi saat 13:51'de #1 P18 numaralı subasman perdemde oluşan kesme gerilmesini aşmak istiyorum ancak bu konuda başarılı olamadım. Yardımcı olabilirmisiniz? Ekli dosyalar proje 02.11.2024.cde proje 02.11.2024.cde 5.3 MB · Görüntüleme: 5
P18 numaralı subasman perdemde oluşan kesme gerilmesini aşmak istiyorum ancak bu konuda başarılı olamadım. Yardımcı olabilirmisiniz?
Ünver ÖZCAN Uzman Üye Cumartesi saat 17:01'de #2 İbrahim Keleş' Alıntı: P18 numaralı subasman perdemde oluşan kesme gerilmesini aşmak istiyorum ancak bu konuda başarılı olamadım. Yardımcı olabilirmisiniz? Genişletmek için tıkla ... modelleme önerilerim; --asansör perdeleri bitişik olmadığından grup yapmayınız, --su basman perdeleri üzerindeki döşemeleri silip analiz yaptırınız. çizimde bu döşemelere hasır çelik koyup detay verebilirsiniz.
İbrahim Keleş' Alıntı: P18 numaralı subasman perdemde oluşan kesme gerilmesini aşmak istiyorum ancak bu konuda başarılı olamadım. Yardımcı olabilirmisiniz? Genişletmek için tıkla ... modelleme önerilerim; --asansör perdeleri bitişik olmadığından grup yapmayınız, --su basman perdeleri üzerindeki döşemeleri silip analiz yaptırınız. çizimde bu döşemelere hasır çelik koyup detay verebilirsiniz.