* İDECADDE EXTRA AYAR YAPILMASI GEREKİYOR MU?
Perde oranı kontrolü sağlanırsa kullanılabilir* PERDE KALINLIĞINI 20 CM YAPILABİLİYORMU?
* TBDY 2018 DE HANGİ BÖLÜMÜ DİKKATE...
Şefim kolay gelsin, hazır proje arıyordum.Forum sayfalarını inceleyebilirsiniz
Tünel kalıp ile ilgili forum ve yardım sayfalarını inceleyiniz
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Kiriş genişliği ile ilgili koşullar tbdy 7.4.1.1 maddesinde açıklanmıştır.
* İDECADDE EXTRA AYAR YAPILMASI GEREKİYOR MU?
Hasır donatı tipleri kullanmak istiyorsanız Döşeme ve perdelerde seçim yapılabilir. Yardım sayfalarını inceleyiniz
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.Perde oranı kontrolü sağlanırsa kullanılabilir* PERDE KALINLIĞINI 20 CM YAPILABİLİYORMU?
* TBDY 2018 DE HANGİ BÖLÜMÜ DİKKATE...Tünel kalıp projelerinde karşılaşacağınız farklı durumlar ile ilgili forum ve yardım sayfalarını inceleyebilirsiniz.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol....