Son kullanıcı ve upgrade fiyat listeleri 15 Haziran 2025 tarihine kadar geçerlidir. Bu tarihten sonra yeni fiyatlar geçerli olacaktır.
V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

TBDY 7.11.5 Aktarma ve Bağlantı Donatıları hk.

burakakcam14

Tanınmış Üye
Merhabalar sayın sevgili forumcular, A3 tipi düzensizliğim var çok sınırdan ama tabi zaten tam-rijit çözmek de istemiyordum iyi oldu neyse yarı-rijit çözüm yaptım ve takdir edersiniz ki Sds yüksek olduğundan perdemde yük aktarım problemi çıktı. Ben de buna binaen aktarma donatısı ve bağlantı donatıları dizayn ettim. Kiriş bağlanan katlarımda zaten kiriş çiziminde bu aktarma donatılarının çizildiğini varsaydım kontrol etmedim ancak bağlantı donatılarını döşemeye manuel hesap aksı tanımlayarak alt-üst donatı verdim. E haliyle kalıp plan çizimlerinde bu donatıları aldım ve çizimde paftaya koydum. Ancak belediyedeki arkadaşlar bu maddeyi yazarak aktarma donatılarının mevcut olmadığını iddia etmişler. Konutu BKS-1 ile çözen bana yöneltilmiş bu iddia :) Kirişte bu donatılar elle mi ilave edilmelidir yoksa zaten kiriş çizimi alındığında var olan donatının Asa*fyd hesabı mı dikkate alınmıştır raporda? Özellikle yöneticilerimizin görüşlerini bekliyorum. Şimdiden teşekkür eder, iyi bayramlar dilerim.1748959857414.png

Geri