Fiyat listeleri 10 Ocak 2025 tarihine kadar geçerlidir.

V11.13 kullanıma sunulmuştur.

TEMEL ANALİZ OPSİYONU

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yozhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kirişsiz Radye Temel çözümünde ciddi anlamda sıkıntı yaşıyordum.Hakan beyin tavsiyesi (Taban alanı artırmak) bile çare olmaya yetmiyordu ;) ;) Eminim ki pek çok kullanıcı bu konuda sıkıntı çekmekteydi..Umarımki yeni yöntem ile uygun sonuçlar elde edebiliriz.

Eksikliklerin giderildiğini gördükçe moralimiz bir nebze olsun yerine geliyor.Umarım yakın zaman içiresinde eksik olan konular tamamlanıp kullanıcaların erişimine sunulur..

İdeYAPI' ya başarılar diliyorum..

Bolvadinim":yekqr6xj' Alıntı:
Kirişsiz Radye Temel çözümünde ciddi anlamda sıkıntı yaşıyordum.Hakan beyin tavsiyesi (Taban alanı artırmak) bile çare olmaya yetmiyordu ;) ;) Eminim ki pek çok kullanıcı bu konuda sıkıntı çekmekteydi..Umarımki yeni yöntem ile uygun sonuçlar elde edebiliriz.

Eksikliklerin giderildiğini gördükçe moralimiz bir nebze olsun yerine geliyor.Umarım yakın zaman içiresinde eksik olan konular tamamlanıp kullanıcaların erişimine sunulur..

İdeYAPI' ya başarılar diliyorum..
Eski yaptığım projeleri yeni versiyonda çözdüğümde bayağı bir rahatlama hatta temel kalınlıklarında bayağı bir azalma oluyor.
İDE'nin yaptığı başarılı çalışmaları kutlamak lazım. Umarım sizlerde aynı fikri paylaşacaksınız.

gördüğümüz kadar iyileştirmeler var. Ama daha bizlere ulaşmadı. Sizin yaptıklarınıza bakıyoruz şimdilik

Geri