V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Temel Aplikasyon Çizimi Hk.

haykaran

Üye
Merhaba projemin temel aplikasyon çizimini sayısal ve uygulanabilirlik açısından yorumlayabilir misiniz?

Sehpa sayıları m2'ye 2 adet şeklinde çıkmış. Ve 8'lik donatı seçilmiş. 12 olarak değiştirmem daha doğru olmaz mı?
Tonaj olarak çıkan toplam değer mantıklı mıdır? Değilse neler yapılabilir?

Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

temeliniz için çok güzel bir sonuç çıkarmışsınız. çalışmanızı tebrik ediyorum.
sehpa donatısını ⌀8 2 adet/m² yerine ⌀12 1 adet/m² olarak seçebilirsiniz. ayarla ilgili görseli ekte paylaşıyorum.Ekran görüntüsü 2025-11-21 230505.png

sehpa donatısını ⌀8 2 adet/m² yerine ⌀12 1 adet/m² olarak seçebilirsiniz. ayarla ilgili görseli ekte paylaşıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 56876
Çok teşekkür ederim. Cevabınız aklımdaki soru işaretlerini giderdi. Açıkçası sehpa ayarını bulamamıştım. Çizimlerin devamında tekrar fikrinizi almak isterim.

sehpa donatısını ⌀8 2 adet/m² yerine ⌀12 1 adet/m² olarak seçebilirsiniz. ayarla ilgili görseli ekte paylaşıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 56876
Yeni güncellemeyi bilmiyorum fakat bu düzenlemeyi yapıp hesapları tekrar yaptırdığımda çizimlerde yaptığım değişiklik yansımadı

Hangi versiyonu kullanıyorsunuz? 11.20 versiyonuna güncelleyerek tekrar deneyin.
Mevcut kurulu versiyonunuzu korumak isterseniz Kurulum klasörünün adını değiştirdikten sonra güncelleme yapınız.
1763968995970.png

Geri