V11'i Online Satın Alın

Temel düğüm noktaları ve bağlantıları

projeyi oluşturdum ve hata çıkmadı ancak raporda sürekli temel bilgileri ve sonuçlarında temellerin bir kısmının bağlı olmadığı görülüyor nasıl çözebilirim.

Ekli dosyalar

• proje.cde
    proje.cde
    2.7 MB · Görüntüleme: 84
  • Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    82.4 KB · Görüntüleme: 2,182
mehmet2015":4zxorluj' Alıntı:
projeyi oluşturdum ve hata çıkmadı ancak raporda sürekli temel bilgileri ve sonuçlarında temellerin bir kısmının bağlı olmadığı görülüyor nasıl çözebilirim.
Eklediğiniz projede analiz yapılıp, rapor alındığında ekteki resimde olduğu gibi, sürekli temel bağlantılarında bir sorun görünmüyor. Projede son duruma göre analiz yapılmadan rapor alınmış olabilir.

İyi çalışmalar

Ekli dosyalar

• s__t_rapor.png
    s__t_rapor.png
    56.3 KB · Görüntüleme: 2,162
aynı hatayla karşılaştım yine temelde bazılarında bağlanmamış gözükmekte yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

mehmet2015":1zsjqz6e' Alıntı:
aynı hatayla karşılaştım yine temelde bazılarında bağlanmamış gözükmekte yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba,
Projenizde analiz yapıldığında kolonlara bağlanan tüm sürekli temellerin bağlandıkları kolon isimleri raporda görünüyor. Bahsettiğiniz sürekli temeller TK55-TK56-TK54-TK50 ise, bu temellerin diğer uçları başka bir sürekli temele bağlanıyor. Eğer TK55-TK56 ve TK54 -TK50 nin tek bir temel kirişi gibi çalışmasını istiyorsanız "Birleştir" komutuyla temelleri tek parça haline dönüştürebilirsiniz.

İyi çalışmalar

Ekli dosyalar

• st_55-50.png
    st_55-50.png
    20 KB · Görüntüleme: 1,245
Geri