M mertmen Tanınmış Üye 11 Kas 2022 #1 Projemde bir hatam kalmadı fakat temel donatı yetersiz hatası alıyorum . bunu nasıl giderebilirim? Analiz ayarlarımı da kontrol edebilir misiniz ? Ekli dosyalar PROJE TEMEL.cde PROJE TEMEL.cde 19.8 MB · Görüntüleme: 10
Projemde bir hatam kalmadı fakat temel donatı yetersiz hatası alıyorum . bunu nasıl giderebilirim? Analiz ayarlarımı da kontrol edebilir misiniz ?
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 11 Kas 2022 #2 mertmen' Alıntı: Projemde bir hatam kalmadı fakat temel donatı yetersiz hatası alıyorum . bunu nasıl giderebilirim? Analiz ayarlarımı da kontrol edebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla ... hesap akslarını 23-19, 14-7 arasına çekip, radye donatılarında fi 18 seçimi yaparsanız hata vermiyor.
mertmen' Alıntı: Projemde bir hatam kalmadı fakat temel donatı yetersiz hatası alıyorum . bunu nasıl giderebilirim? Analiz ayarlarımı da kontrol edebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla ... hesap akslarını 23-19, 14-7 arasına çekip, radye donatılarında fi 18 seçimi yaparsanız hata vermiyor.