G GÜNELİF Üye 24 Eyl 2024 #1 Yapı denetim tarafından bu uyarı verildi ama başka projelere baktığım zamanda bu şekilde projeler var. Nasıl düzeltebilirim bu hatayı Ekli dosyalar temeletriye.png 32.5 KB · Görüntüleme: 29
Yapı denetim tarafından bu uyarı verildi ama başka projelere baktığım zamanda bu şekilde projeler var. Nasıl düzeltebilirim bu hatayı
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 24 Eyl 2024 #2 GÜNELİF' Alıntı: Yapı denetim tarafından bu uyarı verildi ama başka projelere baktığım zamanda bu şekilde projeler var. Nasıl düzeltebilirim bu hatayı Genişletmek için tıkla ... demirleri işaretlediğim yerlere elle kaydırınız.
GÜNELİF' Alıntı: Yapı denetim tarafından bu uyarı verildi ama başka projelere baktığım zamanda bu şekilde projeler var. Nasıl düzeltebilirim bu hatayı Genişletmek için tıkla ... demirleri işaretlediğim yerlere elle kaydırınız.
G GÜNELİF Üye 24 Eyl 2024 #3 Ünver ÖZCAN' Alıntı: demirleri işaretlediğim yerlere elle kaydırınız. Ekli dosyayı görüntüle 45587 Genişletmek için tıkla ... cevap içi teşekkür ederim ama demirlerde kayma olmadığı vakitte dediğim hatayı verdiler. Tekrar görsel attım. Bu şekildeyken bir hata var mı Ekli dosyalar te.png 5.7 KB · Görüntüleme: 29
Ünver ÖZCAN' Alıntı: demirleri işaretlediğim yerlere elle kaydırınız. Ekli dosyayı görüntüle 45587 Genişletmek için tıkla ... cevap içi teşekkür ederim ama demirlerde kayma olmadığı vakitte dediğim hatayı verdiler. Tekrar görsel attım. Bu şekildeyken bir hata var mı
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 24 Eyl 2024 #4 GÜNELİF' Alıntı: cevap içi teşekkür ederim ama demirlerde kayma olmadığı vakitte dediğim hatayı verdiler. Tekrar görsel attım. Bu şekildeyken bir hata var mı Genişletmek için tıkla ... yok
GÜNELİF' Alıntı: cevap içi teşekkür ederim ama demirlerde kayma olmadığı vakitte dediğim hatayı verdiler. Tekrar görsel attım. Bu şekildeyken bir hata var mı Genişletmek için tıkla ... yok