V11'i Online Satın Alın

V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Temel tasarımı

vforvendett4

Etkin Üye
Öğrenmek amacı ile şu projeyi değerlendirmek istedim. Yalnız bodrum kat ve radye modellemede sorun yaşadım. Buna uygun bir radye çizmeniz mümkün mü bende üzerinden devam edeyim ?

Proje eklemeyi unutmuşsunuz sanırım. Eklerseniz cevap verilebilir.

SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yapı malzemesine, deprem bölgesine ve tabi ki zemin parametrelerine bağlı olarak; yaklaşık 100-120 cm yüksekliğinde ve yine yaklaşık 100-120 cm ampatmana sahip, ekteki şekilde görüldüğü gibi bir kirişsiz radye temel tasarımı yapılabilir. Maviler bina dış konturu kırmızılar temel sınırları olacak şekilde dizayn edilebilir.

İyi çalışmalar.
N. YILMAZ

.

Ekli dosyalar

• Temel.png
    Temel.png
    100.3 KB · Görüntüleme: 3,113
vforvendett4":3mwxkqtv' Alıntı:
https://yadi.sk/d/6Y-Us0Zc3QkGB4

En son bu hale getirebildim. 14 Katta bulunan SB40 kolunundaki sorunu bi türlü anlayamadım neden olduğunu. Size zahmet bakabilir misiniz ?
Merhaba,
14. kattaki SB40 kolonu 13. kattaki PB34 perdesi üzerine tanımlanmış. Perde üzerine kolon tanımlamayınız. Bu şekilde veri girişi düşey süreklilik sorununa yol açar. Perdeyi aynı boyutta devam ettirilebilir veya kolon boyutunda perde objesi tanımlayabilirsiniz.
İyi çalışmalar

Levent Özpak":1toyh20y' Alıntı:
vforvendett4":1toyh20y' Alıntı:
https://yadi.sk/d/6Y-Us0Zc3QkGB4

En son bu hale getirebildim. 14 Katta bulunan SB40 kolunundaki sorunu bi türlü anlayamadım neden olduğunu. Size zahmet bakabilir misiniz ?
Merhaba,
14. kattaki SB40 kolonu 13. kattaki PB34 perdesi üzerine tanımlanmış. Perde üzerine kolon tanımlamayınız. Bu şekilde veri girişi düşey süreklilik sorununa yol açar. Perdeyi aynı boyutta devam ettirilebilir veya kolon boyutunda perde objesi tanımlayabilirsiniz.
İyi çalışmalar
Sağolun o sorundan kurtuldum devam ediyorum üzerinde çalışmaya.

NYILMAZ":2lq494nl' Alıntı:
Yapı malzemesine, deprem bölgesine ve tabi ki zemin parametrelerine bağlı olarak; yaklaşık 100-120 cm yüksekliğinde ve yine yaklaşık 100-120 cm ampatmana sahip, ekteki şekilde görüldüğü gibi bir kirişsiz radye temel tasarımı yapılabilir. Maviler bina dış konturu kırmızılar temel sınırları olacak şekilde dizayn edilebilir.

İyi çalışmalar.
N. YILMAZ

.

Temeli de sürekli vermişti mimari de ama sizin çizdiğiniz gibi yaptım.

Geri