F firatbeyhan Üye 8 Şub 2024 #1 Mrb temelde donatı yetersiz hatası alıyorum. Nasıl aşabilirim? Bir çok yolu denedim ama çözülmedi. yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler. Ekli dosyalar statik proje.cde statik proje.cde 13.2 MB · Görüntüleme: 9
Mrb temelde donatı yetersiz hatası alıyorum. Nasıl aşabilirim? Bir çok yolu denedim ama çözülmedi. yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler.
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 8 Şub 2024 #2 firatbeyhan' Alıntı: Mrb temelde donatı yetersiz hatası alıyorum. Nasıl aşabilirim? Bir çok yolu denedim ama çözülmedi. yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... ilave donatı aralıklarını 5 cm kadar indirebilirsiniz.
firatbeyhan' Alıntı: Mrb temelde donatı yetersiz hatası alıyorum. Nasıl aşabilirim? Bir çok yolu denedim ama çözülmedi. yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... ilave donatı aralıklarını 5 cm kadar indirebilirsiniz.
S sayim2828 Tanınmış Üye 8 Şub 2024 #3 Temel donatı yetersiz. İşlemler bodrum dosyasında yazılıdırç Ekli dosyalar TEMEL DONATI1.cde TEMEL DONATI1.cde 16.1 MB · Görüntüleme: 3
S sayim2828 Tanınmış Üye 8 Şub 2024 #4 Önceki dosyada çap 20 yazmıştım. 22 imiş . 2. dosyada 20liktir. Ekli dosyalar TEM. DONATI (2).cde TEM. DONATI (2).cde 16.1 MB · Görüntüleme: 3